Website laten maken, waar begin je?

Ben jij online vindbaar?

Je kent het wel, je concurrenten hebben een prachtige website. Nu wil jij zeker niet achterblijven en dit is hartstikke logisch!

Of je hebt misschien nog helemaal geen website laten maken en vind dat het tijd wordt. Je vraagt jezelf vast af wat je allemaal misloopt aan klanten. Of denk je niks mis te lopen?

Misschien geloof je helemaal niet in online vindbaar zijn. Maar de wereld gaat pas echt open wanneer jij met je bedrijf, dienst of product online goed gevonden wordt!

Is een website laten maken ingewikkeld?

Veel mensen denken dat een website laten maken een heel ingewikkeld en duur proces is, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. En wij leggen uit waarom!

(WIST JE DAT WIJ AL MEER DAN 100 WEBSITES HEBBEN GEMAAKT?)

Deze worden nu door potentiële klanten gevonden. Of hun producten worden online verkocht, of diensten worden online afgenomen. Welke ondernemer wilt dit nu niet?

Website laten maken
Website laten maken

Wij proberen dit traject erg soepel te maken. Want als ondernemer heb je meer dan genoeg aan je hoofd! Wij maken van dit traject iets leuks, want een website moet leuk zijn.

Wij vinden dat een website erg veel moet opleveren voor ondernemers. Met name nieuwe klanten en goede informatie. Ook vinden wij dat een website er erg professioneel moet uitzien. Mensen moeten een fijn gevoel krijgen wanneer ze op je website terecht komen.

Websites laten maken door IWA groep

Websites van IWA groep zijn van de meest hoge kwaliteit. Ook luisteren we erg goed naar de wensen van onze klant. Zodat wij hier vervolgens kunnen vertalen in jou nieuwe site.

Uiteraard geven we wel gepast advies hoe we de omgeving erg gebruiksvriendelijk maken. Want je site is het online visitekaartje van je bedrijf. Dit moet er natuurlijk goed uit zien.

Voor het MKB – een WordPress webshop of WordPress Website

Voor het MKB gebruiken wij het platform WordPress om websites te bouwen. WordPress is een gebruiksvriendelijk open source platform. Nadat wij de website hebben opgeleverd is het in WordPress ook makkelijk om kleine teksten aan je site toe te voegen.

Voordelen van WordPress

  • Veel templates beschikbaar voor een professionele en unieke look.
  • Erg makkelijk om mee te werken.
  • De admin (achterkant van de site) is duidelijk en eenvoudig.
  • Betaalbaar en snel te realiseren
  • Je kan de plugin WooCommerce eenvoudig toevoegen en dan heb je de basis voor een Webshop.
  • Veel gratis plug-in’s beschikbaar die je kan toevoegen aan je site.
  • Wanneer je met een Online Marketing Bureau samenwerkt kan je site ook extreem hoog komen te staan in de zoekmachine’s van Google.

Zoals je kan zien biedt het platform WordPress enorm veel voordelen. Ook kan je WooCommerce toevoegen aan je site en je hebt direct de basis voor een Webshop. Ideaal wanneer je producten erbij wilt gaan verkopen.

De website van black impact is momenteel de laatst opgeleverde site die wij met WordPress hebben gemaakt.

Geef een reactie