Kom hoger in Google met IWA groep

Hoger in Google

Hoger in Google – Dit is een doelstelling die vele ondernemers hebben. Je hebt een mooie website die vaak ook veel heeft gekost, maar je wordt helemaal niet gevonden. Er worden dus ook geen aankopen gedaan, en niemand schrijft zich in voor de nieuwsbrief.

Wanneer mensen zoeken op de termen waar jij op gevonden moet worden is jou site helemaal niet zichtbaar. Dit is erg zonde voor je website en de diensten die je aanbied. Of de producten die je verkoopt. Want jou potentiële klanten kunnen je nu niet vinden via Google.

Waarschijnlijk herken jij jezelf hierin want deze blog is speciaal geschreven voor de mensen die hoger in Google willen komen met hun website!

Vraag jij je het volgende af: Hoe kom je hoger in Google? Hoe wordt je gevonden in Google? Lees dan deze blog helemaal af!

Tekst gaat verder onder de afbeelding of bekijk hier onze Zoekmachine optimalisatie bureau

Hoger in google

Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Zoekmachine Optimalisatie

Misschien is de term Zoekmachine Optimalisatie of Zoekmachine Optimalisatie Bureau helemaal nieuw voor je. Dat is helemaal geen probleem. Wij laten je graag kennis hiermee maken.

Zoekmachine Optimalisatie houdt het volgende in: Je zorgt ervoor dat jou website zo duidelijk mogelijk is ingericht zodat Google jou website goed kan lezen. Klinkt dit ingewikkeld? Laat ons het je nog iets beter uitleggen.

Google heeft bots die continu aan het ”crawlen” zijn. Deze lezen alle websites die er bestaan zodat ze weten waar de websites over gaan. Wanneer iemand een bepaalde zoekterm intypt bij Google dan weet Google precies welke websites er getoond moeten worden. Namelijk: De websites die de meest relevante informatie hebben over de zoekterm. Hoe je je website op deze manier inricht word zoekmachine optimalisatie genoemd.

Dit kan je zelf leren, of een zoekmachine optimalisatie bureau aan het werk zetten die al het werk voor jou uit handen nemen met hun expertise! Dit wordt ook wel eens een zoekmachine marketing bureau genoemd.

Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Wat doet een zoekmachine optimalisatie bureau? Deze zorgt ervoor dat jou website zoekmachine vriendelijk wordt ingericht. Zodat potentiële klanten jou website kunnen vinden. Er worden ook blogs geschreven. Vaak wordt ook de structuur van de website aangepast, zodat deze beter leesbaar is.

Belangrijke zoektermen worden besproken met de opdrachtgever. Het is cruciaal dat Google jou website toont wanneer er op jou dienst of product gezocht wordt!

Wanneer de website goed is ingericht door middel van een goed menu met de juiste titels wordt er gekeken naar de pagina’s. Deze worden zo geschreven en gemaakt dat Google veel informatie krijgt waar het over gaat. Uiteraard wordt dit wel geschreven met de kennis dat “mensen” dit lezen.

Er zijn nog een aantal andere dingen waar naar gekeken wordt, daar gaan we het in deze blog nog niet over hebben! Wanneer dit allemaal klaar is, wordt er gekeken naar de back-links.

Backlinking – Hoger in google

Backlinking is erg belangijk wanneer je hoger in Google wilt komen. Een backlink houdt in dat andere (het liefst belangrijke) websites een link naar jou website hebben. Dat laat zien aan Google dat jou website enorm relevant is. Relevante websites scoren het beste in Google!

De combinatie van een goed ingerichte website, met veel sterke backlinks is de basis voor een website met enorm veel bezoekers. Wanneer je eenmaal hoog staat in de zoekmachines raak je die plek niet zomaar kwijt.

Dit was een kleine uitleg van een zoekmachine optimalisatie bureau om hoger in Google te komen. Wil jij dit ook bereiken? Gebruik dan de bovenstaande tips. Wil jij het liever uit handen laten nemen door een zoekmachine optimalisatie bureau die precies weet wat er te doen staat en van jou website een bezoekersmagneet maakt? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Ben je benieuwd hoe jou website momenteel scoort in de zoekmachines? Wij doen een gratis Check zodat jij kan zien hoe het met jou website gaat.