Logo ontwerp

Een logo

De logo ontwerpen van IWA-groep worden op maat gemaakt voor elke branche die u zich maar kunt bedenken.

Voordat u beslist of u een professioneel logo gaat laten ontwerpen is het van belang te begrijpen wat een logo is.
Een logo is niet alleen een visuele afbeelding. Het weerspiegelt ook het al dan niet commerciële label van een organisatie of bedrijf en maakt hierbij gebruik van diverse beeldende aspecten. (zoals lettertype, kleur, vorm, structuur, compositie en/of afbeeldingen) U kunt een logo maken voor bijvoorbeeld uw bedrijf, sportvereniging of hobbyclub. Het doel van een logo is vaak herkenning, vertrouwen en beleving voor een bedrijf of product.

 

Op maat gemaakt

Kiest u voor een design website van IWA-groep dan weet u vooraf precies wat u kunt verwachten van uw nieuwe website. De ontwerpen worden op maat gemaakt. Zo geven onze design websites u direct een helder beeld van het ontwerp en de mogelijkheden. Ze zijn afgestemd op verschillende behoeftes en doelgroepen zodat elke ondernemer het best passende design kan kiezen. Wij zorgen er uiteindelijk voor dat het ontwerp wat u kiest, aangepast wordt aan uw huisstijl en uw logo wordt toegevoegd.

Continu vernieuwen en nadenken over hoe het nóg beter kan zit in ons DNA. De verschillende designs die we hebben ontwikkeld sluiten daar goed op aan. Dankzij de ruime ervaring van onze interactieve vormgevers weten wij hoe we een conversiegerichte (en dus werkende)  website moeten inrichten. De designs maken het u heel gemakkelijk om snel een mooie website in de lucht te krijgen.