SEO Specialist

Bij IWA groep hebben wij een SEO specialist in huis. SEO is de Engelse term voor Zoekmachine optimalisatie. Dit betekent simpelweg je site optimaal inrichten zodat zoekmachines (maar met name Google) je website erg goed kan vinden.

Onze SEO specialist kan zien waar je potentiële klanten naar zoeken, en hoe ze dit verwoorden in een zoekterm op Google. Jou website laten optimaliseren door een SEO specialist kan al vanaf 200.- per maand.

Een mooie website is belangrijk, maar veel verkeer op je website zorgt echt voor groei!

BEKIJK HIER ONZE PRIJSLIJST

OF NEEM DIRECT CONTACT OP

SEO specialist
SEO Specialist

Zoekmachine optimalisatie op jou website laten doen door een SEO specialist van IWA groep?

Wil jij de beste resultaten met jou website? Dan is het erg belangrijk om organisch veel mensen te bereiken. Dit doen we door goede zoekmachine optimalisatie toe te passen op jou website.

Er wordt gekeken naar relevante zoekwoorden. Zoekwoorden waar jou potentiële klanten op zoeken. Wij zorgen er vervolgens voor dat jou website op de eerste pagina van Google komt te staan.

Wie op de 2e pagina van Google staat, is niet relevant.

Hoe gaan wij te werk?

Eerst gaan we bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Vervolgens gaan wij onderzoeken op welke zoekwoorden zo veel mogelijk verkeer zit en zo min mogelijk concurrentie. Zo krijgen we in een korte periode meer kans om hoog in de ranglijst van Google te belanden.

Hoe belangrijk is SEO?

Eigenlijk moet een website goede zoekmachine optimalisatie hebben. Want zonder een goede SEO strategie wordt je niet of nauwelijks gevonden door jou potentiële klanten.

Dus om antwoord te geven op deze vraag: SEO is erg belanrgijk. Want om succesvol te zijn op het internet, heb je een website nodig met veel verkeer.

Wil je snelle resultaten behalen? Kijk hier dan naar Google Ads, of Social Media Marketing.