Een Shopify Webshop laten maken door IWA groep.

Een Shopify webshop laten maken door IWA groep – Shopify is een enorm fijn platform om een webshop mee te maken. Shopify is door de makers echt gemaakt om zo simpel mogelijk een professionele website te bouwen.

Wij bouwen all-in Shopify webshops vanaf 750.-

Shopify Webshop
Shopify Webshop

All-in Webshop met Shopify

Met het shopify platform kan je gemakkelijk een All-in webshop bouwen. Alle kenmerken en plug-ins zitten erin verwerkt en zijn makkelijk te downloaden. Ook je e-mail marketing is erg makkelijk te koppelen met Shopify.

Als je een Shopify Webshop hebt hoef je ook geen hosting te regelen. Dit wordt allemaal geregeld door Shopify zelf.

Voor alle schermen gemaakt

Ook is Shopify zo ontworpen dat alle beschikbare thema’s uitstekend werken op mobiel, tablet en laptop. Bijna 50% van alle aankopen worden op mobiel uitgevoerd, dus het is erg belangrijk om hier op in te spelen.

Shopify Webshop is makkelijk te beheren

De back-end van Shopify is erg makkelijk te bedienen. Dit betekent dat je de site echt makkelijk kan beheren van de achterkant. Producten toevoegen, pagina’s toevoegen of aanpassen? Dit is nog nooit zo simpel geweest.

Waarom IWA GROEP

SNELLE SERVICE

Bij IWA groep begrijpen wij dat je zo snel mogelijk online vindbaar wilt zijn. Dit nemen wij ook erg serieus. Onze webdesigners bieden in korte tijd prachtige resultaten.

Bekijk hier ons portfolio

GOED GEVONDEN WORDEN OP GOOGLE

In ons gespecialiseerde team bevinden zich ook experts op het gebied van SEO (zoekmachine optimalisatie). Deze experts zorgen voor de online vindbaarheid van jou website. Dit zal resulteren in meer bezoekers naar jou website. Waardoor er meer conversies behaald kunnen worden.

Wat betekent dit voor jou? Dit betekent dat potentiële klanten die op zoek zijn naar jou service / product / bedrijf jou extreem goed kunnen vinden. Wanneer jou website goed gevonden wordt op Google dan betekent dit veel meer verkeer naar jou site. Dit zorgt ervoor dat jij kan groeien met jou bedrijf.

Bekijk hier onze SEO pakketten.

BETAALBAAR

Een nieuwe website kan erg prijzig zijn. Wij willen ondernemers hier graag bij helpen. IWA groep werkt altijd met een extreem goede prijs/kwaliteit verhouding. Waardoor jij veel waarde krijgt voor jou budget.

Wij doen en geven altijd een stap extra. Dit is voor beginnende ondernemers erg fijn. Ook voor bedrijven die hun site willen updaten zodat zij hun concurrenten kunnen overstijgen is dit aantrekkelijk.

ALL-IN SERVICE

Alle services in huis. Waardoor wij op alle gebieden onze klanten van dienst kunnen zijn! Dat is toch geweldig? Webdesign, Hosting, Logo ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie en Online Marketing. Dit betekent alles op een plek. Wij willen graag de beste zijn. Dit doen we door zoveel mogelijk uit handen te nemen en op een zo goed mogelijke manier te onze klanten te helpen.

Wist je dat IWA Groep al meer dan 10 jaar ervaring heeft in het maken van websites en online marketing? Dit betekent dat wij altijd pure klasse leveren.

DIRECT CONTACT OPNEMEN MET IWA GROEP