“Precies wat ik wilde”

Onze vormgevers ontwerpen een uniek webdesign dat precies bij de uitstraling van uw bedrijf of dienst past. We houden rekening met de laatste trends en bouwen gegarandeerd een website waar u tevreden mee bent.

Voor we met uw website aan de slag gaan adviseren we u over de mogelijkheden en geven we duidelijke voorbeelden. Samen bepalen we dus de uitstraling van uw website. Daarna gaan we aan de slag om uw nieuwe website te realiseren. We zijn pas klaar als u helemaal tevreden bent met het resultaat.

 

Visueel

Heb je nog geen foto’s voor uw website? Geen probleem. Bij IWA-groep bouwen wij uw website inclusief prachtige foto’s uit onze beeldbank. We zullen u adviseren over het gebruik van foto’s en kiezen samen met u de meest passende afbeeldingen uit.

Duidelijke foto’s geven uw nieuwe website sfeer en uitstraling. Daarom maken we gebruik van professioneel fotomateriaal en bewerken we deze indien nodig. Natuurlijk kunnen we ook foto’s van uw bedrijf laten maken voor op de website.

 

Ingericht op basis van doelen

Samen met u bepalen we wat de doelen van uw website zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de integratie van een offerte formulier, een optie om een afspraak te kunnen inplannen of een contact formulier. Aan de hand van deze informatie richten we uw website zo in dat hij ook voor uw bezoekers gebruiksvriendelijk is en aansluit op uw wensen.

 

Marketing advies

Wij hebben al honderden ondernemers geholpen met een doelgerichte website die het gewenste resultaat oplevert. U hoeft dus geen marketing expert te zijn. We geven u kosteloos advies over de marketing en hoe u de website het best voor u kunt laten werken.